Seco Tools: An Award Winning State of the Art Workplace

A quirky, eco-friendly and adaptable lighting scheme that breaks the mould

The Brief

Relight formed part of a design team commissioned to transform 2 newly acquired buildings into a state of the art UK HQ for Seco, a Swedish precision engineering firm. The brief was to reflect this precision and yet to provide a welcoming and flexible workplace, whilst retaining much of the ‘industrial’ feel of the units. This scheme also had to be energy efficient.

The Site

Originally two drab 1960s industrial units sited in a business park in the pretty Warwickshire Countryside, the units were extended to form 37,000 sq ft of space. This was remodelled to provide a production and warehouse facility on the ground floor and office, meeting and recreational space on the first floor.

Downloads

Download Case Study PDF

 

awards4-300x81