The Vaults, 1 Bartlett Street, Bath

The Brief

Re:light was appointed by Interaction, an office design company, to produce a contemporary lighting scheme for their Bath offices. As a designers’ workspace it was felt that the scheme should be creative and inspiring whilst meeting all the practical requirements of a modern working environment. Additionally, as the offices are on the potentially gloomy basement level of the premises, there was the challenge of bringing a sense of natural light to the scheme.

The Site

The offices are in Bartlett Street, part of an old market in the heart of historical Bath, a World Heritage Site. Interaction occupies the basement level of the building, a former store, much of which has bare brick walls and includes office space, meeting and break-out areas, a gym and bar.

Downloads

Find out more and see the results…

Download Case Study PDF